

Athens Drive Magnet High School

Center for Medical Sciences and Global Health Initiatives 2018 – 2019 Bell Schedule JANUARY 22, 2019—FIRST DAY OF SECOND SEMESTER

Drive Time (Homeroom)	7:25-7:34	9 Minutes
First Period	7:40-9:04	84 Minutes
Second Period	9:10-10:40	90 Minutes
"A" Lunch	10:40-11:19	39 Minutes
"A" Lunch Third Period	11:25-12:49	84 Minutes
"B" Lunch Third Period	10:46-12:10	84 Minutes
"B" Lunch	12:10-12:49	39 Minutes
Fourth Period	12:55-2:18	83 Minutes